Missio

Me haluamme parantaa päätöksentekoa.
Haluamme lisää läpinäkyvyyttä, enemmän vaikutusmahdollisuuksia ja informoituja päätöksiä.  Uskomme tulevaisuuteen, jossa mielipiteet sekä päätökset perustuvat dataan ja tietoon.  Uskomme vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseen ja monipuolistamiseen innovaatioiden avulla. 

Pyrimme kehittämään VoteOnia, muita yhteisöjä ja niiden kautta laajempaa yhteiskuntaa vastuullisesti, kestävästi ja inklusiivisesti. 
Tule mukaan ja katso miten voimme auttaa juuri sinua!

Yksityishenkilö Yhteisö

 

Usein Kysytyt Kysymykset

Mistä tässä on kyse?

VoteOn lisää päätöksenteon tehokkuutta ja laatua. Käyttäjänä saat kootusti tietoa siitä, mistä ja missä asioista päätetään, ja tiedät miten päätökset vaikuttavat sinuun. Eduskunnassa ja Euroopan Parlamentissa voit valvoa valittuja edustajia ja tiedät ketkä ovat todellisuudessa ajaneet poliittisessa päätöksenteossa juuri sinun asiaasi. Lue lisää!

Eri yhteisöt voivat kauttamme osallistaa jäsenensä parantaakseen päätöksentekoaan. Samalla yhteisöt pystyvät seuraamaan eri mittareiden kehitystä automaattisesti. Lue lisää!

Palvelu toteutetaan ilmaisessa sovelluksessa, joka on ladattavissa Androidille ja iPhonelle sekä webissä app.voteon.fi

 

Mihin palvelua voi käyttää?

Palvelua voi käyttää kahteen eri tarkoitukseen:

Yksittäinen kansalainen voi käyttää maksutonta sovellusta osallistuakseen omaa elämäänsä koskevaan päätöksentekoon ja valvoakseen poliittista päätöksentekoa kansanedustajien eduskuntatyöskentelyn kautta.

Yhteisöt, kuten yritykset, kaupungit ja muut yhteisöt voivat osallistaa jäsenensä päätöksentekoon sekä voivat seurata yhteisön kulttuurin, tyytyväisyyden ja toiminnan kehitystä. 

Miten eri yhteisöt voivat hyötyä palvelusta?

Yhteisöt voivat VoteOnin avulla osallistaa jäsenensä päätöksentekoon, kysyä kysymyksiä ja mitata monia muita eri muuttujia.

Voit lukea lisää Osallista -sivuilta

Onko palvelu käyttäjille maksullinen?

Yksittäisille käyttäjille, äänestäjille, palvelu on täysin maksutonta. Yhteisöt voivat tilata sovelluksen mahdollistaman maksullisen palvelun omaan käyttöönsä tukemaan päätöksentekoa.

Lue lisää täältä!

Mitä palvelu maksaa yhteisöille?

Palvelumme hinta muodostuu mm. jäsenmäärästä sekä ominaisuuksista. Missiomme mukaan hinnoittelu on kuitenkin kaikille yhteisöille saavutettavissa. 
Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kuka tämän takana on?

VoteOn on Future Social Innovations Oy:n kehittämä palvelu. Start-up-yritystä luotsaa Turusta käsin kolmen tekijän porukka. Lue lisää tekijöistä Yhteystiedot-sivulta.

Onko yksityisyyteni turvassa, kun käytän palvelua?

Kyllä. Palvelun käyttäjän yksittäisiä vastauksia ei ole mahdollista jäljittää yksittäisiin vastaajiin, vaan ainoastaan taustamuuttujia tilastoidaan merkityksellisen datan keräämiseksi (sukupuoli, ikä, kaupunki). VoteOn ei myy vastausdataa kolmansille osapuolille, eivätkä yhteisöt nää henkilöitä mielipiteiden takana. 
Kerättyjä tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tarkemmat tiedot löydät tietosuojaselosteesta.

Tiimi