VoteOn-sovellus nettisivuillesi!

Me VoteOnissa haluamme aina palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaiden toiveiden mukaan. Yksi asia, joka on noussut useasti esille, on mahdollisuus saada VoteOn-sovelluksen käytettävyys myös omille nettisivuille tai intranettiin. 

Tästä syystä kehitämme parhaillaan VoteOn-widgettiä, jonka pystyy lisäämään helposti kaikille nettisivuille. Myös sinun!

Widget toimii samalla tavalla kuin sovellus ja mahdollistaa osallistamisen suoraan omilla nettisivuilla! Palvelun ansiosta pystyt hyödyntämään VoteOnin parhaat puolet, vaivattoman kysymisen sekä vastaamisen ja web-alustamme analytiikkatyökalut yhä tehokkaammin. Widget ei myöskään vaadi halutessasi vastaajilta rekisteröitymistä.

Widget on ilmainen nykyisille asiakkaillemme, ja uutena asiakkaana voit hankkia pelkän widget-palvelun suoraan sivuillesi kustannustehokkaaseen hintaan. 

Palvelu tuodaan markkinoille kolmessa hintaluokassa, jotka vaihtelevat ominaisuuksien mukana. Entry taso on kaikille täysin ilmainen, aina. 

Mikäli kiinnostuit uudesta, tehokkaasta tavasta osallistaa suoraa nettisivuillasi, niin ota meihin yhteyttä! Haemme tällä hetkellä palvelulle ennakkokäyttäjiä. Pistä siis viestiä contact@voteon.fi tai täytä yhteydenottolomake sivuillamme. 

Tsemppiä kaikille ja pysytään terveinä!

VoteOn-sovellus nettisivuillesi!


 

Profile picture for user Niklas
Niklas Tuomola