VoteOn

VoteOn

VoteOn brings together communities and members. With our help, members can make a difference and communities listen.

Get involved in new kind of decision making.

Our customers

In the media

Blog

Read up on our latest news.

Nyt se tapahtuu! Democratize on tästä eteenpäin VoteOn!

Keksimme Democratize -nimen tiimin kanssa ensimmäisellä tai toisella tapaamiskerralla sen jälkeen, kun olimme päättäneet jalostaa hajanaisesta ideasta jotakin konkreettista. Siitä päivästä lähtien Democratize on ollut osa jokapäiväistä elämääni. Olo onkin tällä hetkellä hieman haikea, mutta silti samalla innostunut.

Uusi nimi, VoteOn, kuvastaa vaikuttamista, välittömyyttä ja oman äänen tärkeyttä. Nämä asiat ovatkin syvästi juurtuneita yhtiömme missioon sekä arvoihin. Haluamme tarjota ihmisille mielenkiintoisen ja helpon tavan vaikuttaa oman elämänsä päätöksentekoon. Samalla annamme päättäjille mahdollisuuden tehostaa päätöksentekoaan sekä tarjoamme dataa päätösten tueksi.

Tule siis mukaan vaikuttamisen uuteen aikaan VoteOnin avulla! www.voteon.fi
Profile picture for user Niklas
Niklas Tuomola
Erilaiset palvelut ja tuotteet kilpailevat jatkuvasti ihmisten ajasta. Nykypäivän hektinen elämäntyyli tarkoittaa sitä, etteivät ihmiset ole valmiit sitomaan omaa aikaansa asioihin, jotka eivät kiinnosta heitä tarpeeksi. Me Democratizella haluamme tarjota ihmisille juuri niitä ominaisuuksia, joita he arvostavat. Tämän vuoksi toteutimme sovellustamme koskevan kehityskyselyn käyttäjillemme. Vastauksia saimme kiitettävästi ja ne tarjosivat meille mielenkiintoista dataa siitä, millaista osallistumista ihmiset haluavat harrastaa.
Profile picture for user Iiro
Iiro Rauhala
Democratizen perimmäisenä ideana on keskittää kaikki yksilön elämän päätökset samaan paikkaan. Tämä tarkoittaa lukuisten eri päätöksiä tekevien tahojen ja tasojen tuomista palveluumme. Eduskunnan ja EU:n parlamentin päätökset ovat jo sovelluksessa. Mutta mikä voisi olla kolmas hyvin keskeinen asia yksilön elämässä? Organisaatio jonka päätökset vaikuttavat hyvinkin suorasti yksilön arkeen?
Profile picture for user Iiro
Iiro Rauhala